La Generalitat adjudica la rotonda d´acces a Foios i Meliana per la CV-300 antiga carretera de Barcelona

Gent de l'Horta > Poblaciones de l'Horta > Foios > La Generalitat adjudica la rotonda d´acces a Foios i Meliana per la CV-300 antiga carretera de Barcelona

La Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha adjudicat les obres de construcció de la nova rotonda i vial d’accés a Foios I Meliana per la CV-300 amb un pressupost de 1.228.400 €. en els pressupostos de 2019-2020- Les obres començaran en gener i el termini d’execució de les obres són 12 mesos.

Per a Meliana les obres suposaran una millora substancial en l’eixida de Meliana a la CV-300 i la comunicació amb Foios. Permetrà a més la remodelació de l’Avinguda de la Senyera de Meliana que incorporarà un carril bici i un nou pas de vianants a l’altura de pas a nivell de la línia 3 del metre, cap al jardí de l’Avinguda Santa María.

Foios també tindrà una connexió directa a l’IES Francesc Badia i al poliesportiu municipal. Suposa també la urbanització completa de la circumval·lació pel sud-oest de Foios i la connexió amb la rotonda oest que s’executa en aquests moment en direcció a Moncada pel Camí de la Lloma

La mobilitat en bicicleta és un dels aspectes que incorpora este nou projecte, amb diferents trams de carril bici que connectaran amb els dos trams de l’Anell Verd metropolità tant cap a Meliana i la mar com cap a Moncada pel tram de Bonrepòs i Mirambell i Vinalesa, que ja s’estan executant.

 


Fotografíes: Conselleria d´Obres Públiques y Google Maps