La Diputació construirà 2 rotondes en la connexió de la CV-370 del Polígon La Cova de Manises al By-Pass

Gent de l'Horta > Poblaciones de l'Horta > Manises > La Diputació construirà 2 rotondes en la connexió de la CV-370 del Polígon La Cova de Manises al By-Pass

La Diputació de València ha tret a licitació l’actuació en la CV-370 de Manises a Pedralba per a millorar la seguretat en la connexió amb l’autovia A-7, a l’altura del By-Pass. És el tram de carretera que connecta el final del Polígon La Cova amb el By-Pas en sentit Barcelona i Alacant. L’àrea provincial de Carreteres construirà dues rotondes a banda i banda de l’autovia que reordenaran els moviments de gir en les actuals interseccions, un tram de concentració d’accidents des de fa més d’una dècada.

El diputat de Carreteres, Rafa García, explica que “esta via de Manises a Pedralba té una elevada intensitat de circulació en punts com la connexió amb el By-Pass, un tram que concentra 17.000 vehicles diaris i en el qual és necessari actuar d’urgència per a pacificar el trànsit, suavitzant així els girs que provoquen l’acumulació d’accidents en l’únic punt negre identificat per la DGT en la xarxa provincial de carreteres”.

L’obra, que compta amb un pressupost de 718.854,39 euros i un termini d’execució de 6 mesos, es desenvoluparà entre el punt quilomètric 5,5 i el 6,5 de la CV-370 de Manises a Pedralba, mantenint l’estructura existent per a l’encreuament d’esta via de titularitat provincial sobre l’A-7.

La remodelació de les interseccions en les quals es concentra un elevat índex de accidentabilidad s’ha resolt mitjançant la projecció de dues glorietes a banda i banda de l’autovia, que busquen reduir dràsticament les freqüents col·lisions que actualment es produeixen pels girs complexos en unes infraestructures insuficients per a absorbir el volum de trànsit actual.

Fotografíes: Diputació de València