SOM VALENCIANS MONCADA PROPOSA UNA NOVA PARADA DE L’EMT A L´AVINGUDA DE SEMINARI

Gent de l'Horta > Alfara del Patriarca > SOM VALENCIANS MONCADA PROPOSA UNA NOVA PARADA DE L’EMT A L´AVINGUDA DE SEMINARI

Som Valencians Moncada proposa la posada en marxa d’una nova para de l’EMT al final de l’Avinguda de Seminari, per mitjà d’una permuta que beneficiaria als Ajuntaments de Massarrojos i Moncada. La formació nacionalista valenciana demana a l’Ajuntament de Moncada que negocie amb el de València la instal·lació d’esta nova parada d’autobús. A canvi l’autobús municipal de Moncada donaria servicis als veïns de Massarrojos en els seus desplaçaments a Moncada i a la nova para d’autobús en Seminari. Desamparats Boils, Presidenta del Consell Local ha dit que «una segon parada de l’EMT a Moncada seria clau per apropar als alumnes a les universitats.

El Consell Local de Moncada, va presentar per registre d’entrada a l’Ajuntament, la proposta de permutar el cost de l’ampliació de la línea 26 fins al Seminari, per a la seua aprovació al ple i negociar quant avans al departament de l’Area de mobilitat sostenible i espai públic de l’Ajuntament de Valencia.

La gran cantitat d’universitaris, que cada dia acudixen a les aules, es vorien beneficiats i molts d’ells, deixarien d’agarrar el seu transport privat per arrivar a elles, en la consiguient reducció de trànsit. «També els veïns, que necesiten tindre un servici que arrive a punts de la ciutat de Valencia i pobles del voltant al que el trasnport ferroviari no pot apropar, milloraria de molt la seua mobilitat» ha explicat la Presidenta del Consell Local.

Per la seua part, Vicent Roca, portaveu del Consell Local, creu que en esta permuta, el cost per a l’Ajuntament seria molt baix. «Només ampliant el bus municipal en 2’5 Km. del seu recorregut ordinari, es podría dur a terme l’ampliació de la línea 26 per a benefici tant del poble veï com dels nostres ciutadans”.