Sanitat inicia les obres d´ampliació i reforma del centre de salut de Moncada amb una inversión de 561.948 €

Gent de l'Horta > Hemeroteca > Sanitat inicia les obres d´ampliació i reforma del centre de salut de Moncada amb una inversión de 561.948 €

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha iniciat les obres d’ampliació i reforma del centre de salut de Moncada per un import de 561.948 euros. Es preveu acabar les obres, que no interferiran en l’activitat assistencial, en el tercer trimestre de l’any.

“Aquesta ampliació i reforma del centre de salut de Moncada és necessària perquè la població del municipi ha augmentat a mesura que s’han anat construint noves zones urbanitzades” ha explicat Sanitat. “A més, el centre disposa d’un servei d’urgències de 24 hores que atén la població adscrita de la localitat i la població flotant de localitats com Massarrojos o Alfara del Patriarca”.

L’objectiu de la intervenció és doble. D’una banda, incrementar el nombre de consultes mèdiques i d’infermeria a la planta primera, i de l’altra, millorar el servei d’urgències actual, situat a la planta baixa, on també s’habilitarà una nova consulta mèdica i una altra d’infermeria.

L’ampliació i reforma del centre de salut de Moncada també permetrà millorar i canviar d’ubicació la sala d’extraccions i cures, i fer més accessibles les neteges generals.

A més, es millorarà l’eficiència energètica de l’edifici per la modernització de les instal·lacions i l’optimització de l’aïllament tèrmic en la zona d’ampliació.

Actualment, el centre de salut de Moncada té una superfície construïda total de 1.674,70 metres quadrats, que es veurà incrementada en 404,05 metres quadrats amb l’ampliació. La superfície total del centre ascendirà, per tant, a 2.078,75 metres quadrats. La superfície aproximada afectada per la reforma és de 140 metres quadrats.