Rafelbunyol inaugura l´exposició homenatge al seu veí Vicente Camarasa capità del primer ascens granota

Gent de l'Horta > Poblaciones de l'Horta > Rafelbunyol > Rafelbunyol inaugura l´exposició homenatge al seu veí Vicente Camarasa capità del primer ascens granota

Representants de l’entitat levantinista, la corporació municipal, familiars i afició granota s´han donat cita en Rafelbunyol en la inauguració de l’exposició homenatge seu cèlebre veí ‘Vicente Camarasa, el capità del primer ascens.

El president d’Honor del Llevant UE, el moncadense, Paco Fenollosa, i el capità del primer equip masculí, José Morales, van encapçalar la representació levantinista que no va faltar a esta cita que va tindre lloc a Rafelbunyol. A més, Vicente Latorre i Sergio Ballesteros també van assistir a aquest esdeveniment en el qual se’ls va entregar, al costat de Morals, un braçalet commemoratiu com a capitans emblemàtics de la història levantinista.

Esta mostra, que està organitzada de manera conjunta per l’Ajuntament de Rafelbunyol, l’Àrea de Patrimoni Històric del Llevant O.D. i la Penya Vicente Camarasa de Rafelbunyol, rescata una profusa i rica documentació que lliga la figura de Vicente Camarasa al Llevant O.D. Aquesta exposició permet realitzar un recorregut històric que retorna la mirada cap a la segona meitat de la dècada dels anys cinquanta i primers seixanta amb el capità i el Llevant com a protagonistes.

L’exposició podrà visitar-se a la Sala d’Exposicions de Rafelbunyol entre el 30 de gener i el 16 de febrer en les següents jornades i horaris: Divendres de 17.30 hores a 20.00 hores i dissabtes i diumenges de 10.00 a 13.00 hores i 17.00 a 20.00 hores. Existeix la possibilitat de concertar visites guiades contactant amb el telèfon 96 141 00 49

Fotografías: Ajuntament de Rafelbunyol