Moncada inverteix 100.000 € de fons propis en renovació de mobiliari urbà i espais verds

Gent de l'Horta > Ayuntamientos > Moncada inverteix 100.000 € de fons propis en renovació de mobiliari urbà i espais verds

L’Ajuntament de Moncada ha renovat diferents zones enjardinades amb la instal·lació de nous sistemes de reg, la impermeabilització i la incorporació de paviments àrids amb una inversión de 50.000 euros de fons propis.

La actuació s’ha realitzat sobre les zones verdes de la Plaça Josefina Caballer, la confluencia de Callizo Massarojos amb el carrer Alacant i de la Plaça Sant Jaume amb el carrer Mestre Iborra.

La renovació de elements de mobiliari urbà ha rebut una inversión de 50.000 euros. L´Ajuntament ha  adquirit noves papereres adaptades al reciclatge i la separació de residus, a més de bancs i jardineres que han substituït els elements més deteriorats

L’alcaldessa de Moncada, Amparo Orts ha declarat en les xarxes socials municipals que, “la nostra intenció és anar millorant, a poc a poc, totes les zones verdes per tal d’embellir el municipi i mantindre una estètica amable del nostre entorn”. Ara per ara, també s’està treballant sobre l’arbratge i altres zones verdes de la localitat, amb la poda i sanejament dels elements naturals”

Fotografies: Ajuntament de Moncada