Marina Civera y Sara Larrazábal noves Falleres Majors de València 2019

Gent de l'Horta > Fiestas y Tradiciones > Fallas > Marina Civera y Sara Larrazábal noves Falleres Majors de València 2019

Ahir va ser un dia gran per a les Falles 2019. L’elecció posa en marxa el rellotge que ens portarà al mes de març de l’any que ve. Marina Civera de la Falla Barrio de Sant Josep i Sara Larrazábal, de la Agrupació Fallera José M.ª Bayarri-Los Isidros, acompanyades dels seus Corts d’Honor han viscut una nit d’eixes que mai s’obliden.

Després de la telefonada, Marina Civera i Sara Larrazábal, Falleres Majors 2019, han rebut la vista del Alcalde de València, Joan Ribó, junt a la Directiva de la Junta Central Fallera, que els ha fet entrega de l’acta del jurat que ha decidit que sigan la màximes representants de les Falles 2019.


El Casal de la Falla Barri de Sant Josep rep a la seua fallera: Marina Civera convertida, ja, en Fallera Mayor 2019. Marina ha estat acompanyada per la seua Cort d’Honor, membres de la comissió, familiars i amics.

 

Daniela Gómez Fallera Mayor Infantil 2018 junt a la seua Cort d’Honor ha visitat a la màxima representant del món faller infantil d’estes Falles 2019: Sara Larrazábal, Fallera Mayor Infantil 2019 i la seua Cort d’Honor.

Rocío Gil Fallera Mayor 2018 junt a la seua Cort d’Honor han visitat a la Fallera Mayor 2019, Marina Civera, que s’ha reunit junt a les dotze components de la que ja és la seua Cort d’Honor.

Fotografíes: Josep V. Zaragoza i Armando Romero Francés (Junta Central Fallera)