L´Orquestra Simfónica del Centre Artístic Musical Santa Cecilia de Foios celebra el XX Concert d’estiu

Gent de l'Horta > Música > Bandas de música > L´Orquestra Simfónica del Centre Artístic Musical Santa Cecilia de Foios celebra el XX Concert d’estiu

Sens dubte aquest és un gran any per al Centre Artistic Musical Santa Cecilia de Foios. Després de guanyar el Primer Premi i Menció d’Honor al 43è Certàmen de Bandes de la Diputació de València, celebra aquest any la XX edició del seu tradicional Concert d’Estiu amb l’Orquestra Simfònica del C.A.M. Santa Cecilia.

Molts mestres s´han possat al capdavant de l´Orquestra Simfònica al llarg de les vint edicions. En aquesta ocasió el concert serà dirigit per la jove directora d´oquestra madrilenya Lara Diloy. Ha dirigit orquestres com l’Orquestra Filarmònica de Varna (Bulgaria), l’Oviedo Filarmonia o la Bilbao Orkestra Sinfonikoa, a més de dirigir en escenaris com el Palau de les Arts, l’Auditori Nacional de Música, el Teatre de la Sarsuela o el Teatre Reial, entre d’altres.

El concert tindrà lloc al Parc Rei en Jaume de Foios el proper dia 10 d’agost a les 23h. L’entrada és gratuïta i l’aforament limitat.

Fotografía: Arxiu Gent de L´Horta