L’Ajuntament de Moncada té previst la remodelació dels carrers Lluis Vives y 25 d´Abril

Gent de l'Horta > Ayuntamientos > L’Ajuntament de Moncada té previst la remodelació dels carrers Lluis Vives y 25 d´Abril

El projecte es troba dins  de diferents accions encaminades a recolzar i revitalitzar el comerç local de proximitat, per part de L´Ajuntament de Moncada.

L´Alcaldessa de Moncada, Amparo Orts, ha explicat que ”desprès d’un any molt dur per als nostres comerços a causa de la pandèmia, des del Consistori continuem apostant per millorar les condicions dels comerciants del nostre poble, perquè ells donen vida als nostres carrers i és la nostra obligació estar al seu costat en moments complicats”.

La remodelació d´aquestes dos artèries principals del comerç en la localitat: els carrers 25 d’Abril i Lluís Vives, millorarà la qualitat lumínica amb l’adaptació de la tecnologia actual al sistema LED, així com també les zones enjardinades. Les actuacions es troben en fase de redacció del projecte i es realitzaran mitjançant fons municipals.

“Volem que estos carrers siguen molt atractius, que conviden als nostres veïns i veïnes a passejar per ells i descobrir tots els productes i serveis que el comerç local ens ofereix”, ha assegurat l’alcaldessa.