La Policia Local de Godella oferix una nova edició del curs de defensa personal per a dones

Gent de l'Horta > Poblaciones de l'Horta > Godella > La Policia Local de Godella oferix una nova edició del curs de defensa personal per a dones

Després de l’èxit de la primera edició –en que la demanda va triplicar l’oferta-, el curs de defensa personal per a dones organitzat per la Policia Local de Godella es repetirà en el mes de novembre.

Després de l’èxit de la primera edició –en que la demanda va triplicar l’oferta-, el curs de defensa personal per a dones organitzat per la Policia Local de Godella es va tornar a celebrar este mes de novembre. Així ho ha comunicat el regidor de Seguretat Ciutadana, Fernando Oliveros, que ha animat a totes les les dones a apuntar-se per treballar la seua autoconfiança i adquirir tècniques i habilitats per a una major autoprotecció.

Els dies 17 i 24 de novembre s’impartirà esta segona edició del curs en horari de 11 a 13:30 h en el col·legi Cervantes. Cal recordar que l’assistència és totalment gratuïta, però s’ha de formalitzar la inscripció a través del correu formacion:policia@godella.es.

Les xiques menors de 18 anys hauran de presentar una autorització dels seus progenitors o tutors legals. L’objectiu del curs és el de conscienciar i instruir a les dones per tal de dotar-les dels conceptes bàsics d’autodefensa i que puguen respondre de manera immediata davant una situació real de perill.

«La formació no està enfocada únicament a previndre possibles situacions de violència masclista, sinó també a oferir els recursos necessaris per a qualsevol àmbit de la seua vida quotidiana», ha explicat Oliveros.