Els actes s’inicien el 13 de juliol amb una Missa en honor a la Verge

Les festes en honor a la Mare de Déu del Carme a la Pobla de Farnals, que se celebren aquest cap de setmana al barri de la platja al barri de la Platja, comencen el 13 de juliol a les 19 hores amb una Solemne Missa en honor la Verge.

En finalitzar, tindrà lloc una processó al Port i una ofrena de flors, així com un Cant d’Albaes. A les 23 hores, la plaça de les Corts Valencianes serà l’escenari del concert que oferirà la banda de la Unió Musical de la Pobla de Farnals amb el conjunt de l’Agrupació Musical ‘Los Silos’ de Burjassot.

L’endemà a les 11.30 hores es realitzarà la tradicional processó marinera, durant la qual es beneiran embarcacions i escapularis. A les 20 hores, la plaça de les Corts Valencianes acollirà una Missa i, a continuació, s’ha programat el trasllat de la Verge del Carme fins a la Parròquia amb focs d’artifici. En finalitzar, s’interpretarà el cant de la “Salve Marinera”.

Els esdeveniments conclouran el 16 de juliol amb la Missa que es desenvoluparà a les 20 hores a la Parròquia de la Mare de Déu del Carme, durant la qual també es cantarà la “Salve Marinera”.

Els actes estan organitzats per la Confraria Verge del Carme, que enguany celebra el seu 20 aniversari, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Pobla de Farnals i el port esportiu Pobla Marina.

Fotografies: Arxiu Gent de L´Horta