La Mare de Déu dels Desamparats visita Godella del 28 al 30 de juny

Gent de l'Horta > Poblaciones de l'Horta > Godella > La Mare de Déu dels Desamparats visita Godella del 28 al 30 de juny

Godella rep aquest cap de setmana la visita de la imatge peregrina de la Mare de Déu dels Desamparats. Aquesta es la programació d’actes amb motiu de la visita de la imatge peregrina de la Mare de Déu

Divendres 28 de juny

19:00 hores es rebrà a la peregrina, amb un passa carrer que començarà en el carrer Major i arribarà fins l’Ermita del Salvador, passant pel teatret de Don Francisco, el carrer Abadia, l’església de Sant Bertomeu (on tindrà lloc l’encontre amb el Crist de la Pau), Salvador Giner, Santa Magdalena Sofia, Carmelites, Major i Peset Aleixandre.

21:00 hores tindrà lloc una dansà a la Verge en l´ermita amb la col·laboració del grup de danses El Poblet.

Dissabte 29 de juny

19:00 hores Ofrena floral i recollida d’aliments per a Càrites des de la plaça Comunitat Valenciana fins l’Ermita del Salvador.

20:00 hores Processó pels carrers Paterna, Santa Bàrbara, Montcada, Cervantes, Sant Blai, Sant Antoni, Sant Francesc, Peset Aleixandre, Carmelites.

Diumenge 30 de juny

08:00 hores Rosari de l’aurora fins el cementeri. El recorregut serà el següent: Carmelites, Peset Aleixandre, Sant Blai, Sant Bertomeu, Victòria, fundació Maides, plaça Diputació, ctra. Rocafort, Pensament, ctra. Bétera, cementeri.

A continuació es visitarà l’Ermita de Campolivar i la residència La Saleta.

18:30 hores Missa de campanya en l’ermita del Salvador.

Fotografia: Arxiu Gent de L´Horta