La Diputació tindrà una delegació de Bandes de Música que dirigirà Jordi Mayor

Gent de l'Horta > Música > Bandas de música > La Diputació tindrà una delegació de Bandes de Música que dirigirà Jordi Mayor

La Diputació Provincial de València tindrà per primera vegada en la historia de la institució provincial, un responsable de Turisme i Bandes. Jordi Mayor és alcalde de Cullera, percussionista en la Societat Musical Santa Cecilia i mestre de música

Jordi Mayor va recordar considera que “es el moment de diferenciar la idiosincràsia de la música de banda dins de la cultura”. El diputat de Turisme i Bandes de Música va assenyalar que “des de l’àrea de Cultura s’ha treballat bé el tema de la música, però es pot fer molt més i ara no hi ha excusa per a estar al servei de les bandes i els milers de músiques i músics que les formen”.

La Delegació de Bandes de Música està integrada dins de l’àrea de Cultura que dirigeix Xavier Rius, però a diferència d’anteriors legislatures, tindrà un diputat al capdavant i disposarà de programa i pressupost propis, amb la finalitat d’impulsar aquesta activitat vertebradora que és patrimoni dels municipis valencians.

El nou diputat , Jordi Mayor, s´ha estrenat en la presentació del concert “mà a mà” entre les bandes de música de l’Armònica i L’Artística de Buñol, i davant un públic tan qualificat va assegurar que “la música i els músics que vertebren la província mereixien tindre entitat pròpia dins d’aquesta institució”.

Fotografies: Diputació de València