La Diputació construirà una rotonda en la intersecció de Camí de Moncada CV-315 i el Camí de Xilet en Benifaraig

Gent de l'Horta > Pedanies del Nord València > Benifaraig > La Diputació construirà una rotonda en la intersecció de Camí de Moncada CV-315 i el Camí de Xilet en Benifaraig

La Diputació de València té disposat per a abans d’estiu l’inici de l’actuació de millora de la seguretat viària en la CV-315 (Camí de Moncada) a l’altura de Benifaraig, on està prevista la construcció d’una rotonda en la intersecció d’esta carretera amb el camí de Xilet. L’obra, amb un pressupost de 450.000 euros i un termini d’execució de quatre mesos, millorarà els accessos i la connexió per als vianants en un tram de concentració d’accidents, i permetrà pacificar el trànsit en la pedania.

El projecte de construcció de la rotonda, “té com a objectiu reforçar la seguretat en un tram conflictiu pel qual passen cada dia 15.000 vehicles i calmar el trànsit per a fer-lo més amable i millorar així la qualitat de vida de les persones que viuen en Benifaraig”, ha explicat el diputat d’Infraestructures i Carreteres, Rafa García, En el procés s’ha comptat amb els consistoris de València, Alfara del Patriarca i la pròpia pedania.

“La construcció de la rotonda permetrà que el trànsit discórrega més lent pel nucli urbà, la qual cosa sumat a la plantació d’arbratge en els marges de la via, l’estretament de carrils de 12 a 10 metres, amb una jardinera que separarà la calçada dels habitatges i nous passos per als vianants, millorarà la seguretat de conductors, vianants i ciclistes, sense oblidar el factor paisatgístic i les molèsties als veïns que es busquen atenuar”. Ha detallat el responsable provincial de Carreteres.

Cami de Moncada

La construcció de la rotonda en la intersecció de la CV-315 amb el camí de Xilet és part del projecte global de l’àrea provincial d’Infraestructures per a millorar la seguretat viària i fomentar la intermodalitat en la carretera que unix València i Moncada, una de les que més trànsit suporta dins de la xarxa provincial.

Infografía: Diputació de València