La Consellera ha visitat les actuacións realitzades en la millora de la seguretat en la CV-32 en Museros

Gent de l'Horta > Poblaciones de l'Horta > Museros > La Consellera ha visitat les actuacións realitzades en la millora de la seguretat en la CV-32 en Museros

La Consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, M. José Salvador, juntament amb la corporació municipal, han visitat aquest matí les actuacions provisionals les quals donen solució a problema de seguretat del pas de vianants a la CV-32.

Amb l’objectiu d’augmentar la visibilitat dels vehicles, sobretot vehicles de grans dimensions, sobre aquest punt, el pas de vianants ha sigut desplaçat uns metres del carril de circulació. A més, s’han implementat elements de detecció de moviment, els quals activen la senyalització vertical lluminosa en les dues direccions, així com el mateix pas quan circula un vianant.

També s’han millorat les voreres d’accés en els dos costats de la carretera. Aquesta és una actuació provisional mentre es posa en marxa el projecte de desdoblament de la CV-32 desenvolupat per la conselleria, el qual contempla soterrar el pas de vianants. Així mateix, aprofitant les actuacions en aquest tram, la Conselleria també té previst donar solució a la reivindicació històrica de millora del sistema d’enllumenat en el camí de Museros a Massamagrell.

Durant la visita la consellera i corporació s’han apropat a la nova glorieta de l’avinguda de Barcelona que connecta la zona comercial amb el poble.

Fotografies: Ajuntament de Museros