La Confraria de la Mare de Déu del Carmen de la Platja de la Pobla de Farnals conclou les celebracions

Gent de l'Horta > Poblaciones de l'Horta > La Pobla de Farnals > La Confraria de la Mare de Déu del Carmen de la Platja de la Pobla de Farnals conclou les celebracions

Veïns i veïnes del barri de la Platja de la Pobla de Farnals han viscut les festes en honor a la Mare de Déu del Carme durant in intens cap de setmana de celebraciones el 13 i 14 de juliol, organitzades per la Confraria de la Mare de Déu del Carme, que enguany commemora el seu 20 aniversari.

Els actes s’iniciaren el passat dissabte amb una solemne missa en honor a la Mare de Déu del Carme, que va estar seguida d’una processó en el port, una ofrena de flors i un Cant d’Albaes. A la nit, la banda de la Unió Musical de la Pobla de Farnals, acompanyada per l’Agrupació Musical ‘Los Silos’ de Burjassot, va oferir un concert a la plaça de les Corts Valencianes.

La tradicional processó marinera es va celebrar l’endemà de matí, amb un gran nombre de vaixells particulars que acompanyaren l’embarcació que presidia la marxa, a la qual es trobava la imatge de la Mare de Déu del Carme i les clavariesses. A la vesprada es va celebrar una missa a la plaça de les Corts Valencianes, es va disparar un castell de focs d’artifici i es va tancar la jornada amb el cant de la “Salve Marinera”.

Les celebracions han conclòs esta vesprada amb missa a la Parròquia de la Mare de Déu del Carme, durant la qual s´ha interpretat la “Salve Marinera”.

Fotografies: Ajuntament de La Pobla de Farnals