Foios amplia el seu Ajuntament amb la compra de la casa contigua a l´edifici consistorial

Gent de l'Horta > Poblaciones de l'Horta > Foios > Foios amplia el seu Ajuntament amb la compra de la casa contigua a l´edifici consistorial

L’Ajuntament de Foios ha signat la compra de la casa contigua a l’edifici consistorial en el Carrer Dr. Millan, 4, per 170.000 €. L’adquisició d’aquest immoble, permetrà l’ampliació de l’Ajuntament, amb una completa integració dels espais entre l’actual edifici i la casa adquirida.

Tot i que la compra s’ha realitzat amb fons propis, per la seua part, l’alcalde de Foios, Sergi Ruiz, ha assenyalat que “de no ser pel Fons de Cooperació o pels diferents programes d’inversió de la Diputació, els diners de la compra s’haurien d’haver destinat a altres coses, així que, indirectament, l’ampliació es fa possible gràcies a la distribució de les ajudes de la Diputació de València”.

Aquesta obra permetrà ampliar la superfície destinada als serveis que es presten des de l’edifici municipal que abasten, entre d’altres, el registre i atenció ciutadana, oficines generals, gestió tributària, urbanisme, Jutjat de Pau i alcaldia, Sala de Juntes i Sala d’Actes, on es celebren els plenaris municipals i que a més serveix de sala d’exposicions.

La casa adquirida té 142 m2 de superfície de solar, amb 9 metres de façana, i coincideix plenament amb la profunditat de l’actual edifici consistorial, la qual cosa la fa molt adequada per a la integració prevista, que afegirà 300 m2 de superfície útil en dos plantes, o prop de 500 m2 si s’opta per elevar una planta segona addicional al conjunt consistorial.

Fotografía: Diputació de València