La parella de Massalfassar va vèncer al Genovés II i Adrián de Museros pel resultat de 41 per 15

La formació integrada per De la Vega i Carlos de Massalfassar es van proclamar campions del XIII Trofeu Diputació de València de Frontó el passat diumenge en el frontó municipal d’Almussafes, La parella de blava va vèncer al Genovés II i Adrián de Museros pel resultat de 41 per 15.

Amb la disputa d’aquesta partida finalitza un torneig que ha recorregut els frontons de la Comunitat oferint autèntiques exhibicions als espectadors. De la Vega i Carlos de Massalfassar sumen al seu palmarès el primer títol de la Diputació de València de Frontó i se situen en el cim d’aquesta disciplina. Els dos joves participants van rebre el suport de la seua gent en un dia que mai podran oblidar.

No es van perdre la cita el president de la Diputació de València, Toni Gaspar; la diputada de Joventut, Esports i Igualtat, Isabel García; el coordinador de pilota valenciana de la Generalitat, Sebastià Giner; Pepe Catalunya, vicepresident de la Fundació per la Pilota Valenciana i el president de la Federació, José Daniel Sanjuan. També van voler acompanyar als jugadors els alcaldes d’Almussafes, Massalfassar, el Genovés i Museros.

Fotografies: Premsa Diputació de València