El Ministeri de Foment inicia les obres de construcció d’un accés per als vianants a l’aeroport de Manises

Gent de l'Horta > Poblaciones de l'Horta > Manises > El Ministeri de Foment inicia les obres de construcció d’un accés per als vianants a l’aeroport de Manises

El Ministeri de Foment inicia les obres de construcció d’un pas per a vianants subterrani per unir la localitat de Manises amb l’aeroport i així facilitar, per fi, l’accés segur i necessari que ha sol·licitat durant molt de temps Manises. Esta infraestructura permetrà el pas provisional, sense invasió de la calçada, dels vianants.

Jesús Borrás, Alcalde de Manises, ha dit que “és tracta d’una reivindicació històrica de la ciutat de Manises que a la fi pareix que està més a prop que mai de fer-se realitat”. No obstant, Borràs ha volgut recordar que al marge de tot açó es troba un projecte de desdoblament de la carreretera N-220 amb el qual l’Ajuntament de Manises manté discrepàncies al respecte. “L’accés a l’aeroport era una obra prevista des de fa anys i ens alegrem de que por fi es duga a terme, sense esperar a les obres del projecte de la N-220”.

Al 2018 un pare que creuava esta carretera juntament amb la seua filla va patir un atropellament mortal. Recentment, al mes de desembre de 2019 altra persona va morir després de ser arrollada per un vehicle.

Fotografía: Ajuntament de Manises