Compromís Montcada denuncia davant els jutjats el estat en el que es troba la nau de Nayes en el Barri dels Dolors

Gent de l'Horta > Ayuntamientos > Compromís Montcada denuncia davant els jutjats el estat en el que es troba la nau de Nayes en el Barri dels Dolors

Compromís ha presentat un escrit davant el Jutjat d’Instrucció de Montcada denunciant el perill que suposa l´estat en el qual es troba la nau de Nayes. La formació politica posa de manifest en la denúncia, a la qual ha tingut accés aquest diari, “el perill que suposa aquesta nau derrocada i l’abandó de substàncies desconegudes i sense cap tipus de control”.

Sobre aquestes substàncies, “ja han sigut diversos els abocaments que han ocasionat corrosió en vehicles i cremades en animals”. A més, també adverteix de “la possible presència d’amiant en l’ambient, a causa de l’enfonsament del sostre d’uralita”. Per tot això, des de Compromís creuen que “aquests fets poden ser constitutius d’un delicte contra el medi ambient i demanen, a través d’aquesta denúncia, que es repare el mal causat i es depuren les responsabilitats que corresponguen”

El grup municipal de Compromis ha informat que “després de rebre assessorament jurídic, i sempre pensant en el benestar i la seguretat dels veïns del Barri dels Dolors, hem decidit presentar este escrit. Volem que es done tota la informació disponible, informació que moltes vegades no s’ha donat als ciutadans, perquè s’aclarisca al màxim la situació”.

Fotografía: Compromis per Montcada