CARPESA ACULL LA NOVA JUNTA DE DISTRICTE DE LES PEDANIES DEL NORD DE VALÈNCIA

Gent de l'Horta > Hemeroteca > CARPESA ACULL LA NOVA JUNTA DE DISTRICTE DE LES PEDANIES DEL NORD DE VALÈNCIA

La  Regidoria de Participació Ciutadana i Descentralització ha anunciat que la nova Junta de Districte de les Pedanies del Nord de València s’ubicarà en Carpesa. Esta és una vella reivindicació dels Pobles del Nord del Cap i Casal.

Fins ara Poble Nou, Borbotó, Carpesa, Benifaraig, Massarrojos i Cases de Bàrcena-Mauella estaven adscrits a la Junta de Districte de Trànsits. Els veïns sempre s’han queixat de que no estaven ben representats els seus interessos en la junta a qui estaven adscrits. A l’haver de desplaçar-se fins a València molts d’ells renunciaven a participar activament en la gestió de la seua pedania.

L’Alcaldia de Carpesa acollirà la seu de la nova Junta dels Pobles del Nord. L’edifici on estarà ubicada la Junta és de nova construcció i té capacitat suficient per a albergar totes les reunions. Castellar-l´Oliveral albergarà la junta municipal de Pobles del Sud, mentres que Benimàmet serà la seu de Pobles de l´Oest.

La regidora de Participació, Neus Fábregas ha explicat que des de l’Ajuntament es tracta de donar veu pròpia als veïns de les pedanies.