Caixa Popular i la Federació de Pilota Valenciana subscriuen un conveni per promocionar l’esport autòcton

Gent de l'Horta > Deportes > Caixa Popular i la Federació de Pilota Valenciana subscriuen un conveni per promocionar l’esport autòcton

La Federació de Pilota Valenciana i l’entitat financera valenciana Caixa Popular han suscrit un conveni de col·laboració per a l’any 2018 amb el qual van a poder treballar conjuntament en la promoció de l’esport autòcton. Caixa Popular, en la seua línia de suport a les tradicions valencianes, arrelades al territori de la Comunitat Valenciana, porta col·laborant amb la federació des de principis de l’any 2000.

 

Les activitats de promoció de la Pilota Valenciana a les qual donarà suport  Caixa Popular són les “trobades” de prebenjamins, les finals dels Jocs Escolars, les activitats de promoció de les escoles de Pilota Valenciana, així com les Lligues de Promoció d’Escala i Corda (Lliga 2 i Lliga Promeses), i els Circuits Femenins de Raspall Sub-18 i Sub-23 de Tecnificació.

El president de la Federació, José Daniel Sanjuán ha assenyalat que gràcies a entitats valencianes com Caixa Popular “podem seguir sumant a la nostra finalitat de promocionar i donar a conèixer la Pilota Valenciana entre els i les més joves”.

Per la seua banda, José Mª Company, director del Departament de Negoci-Màrqueting de Caixa Popular, ha ressaltat que per a l’entitat financera “és tota una satisfacció poder estar al costat de la Federació treballant, colze a colze, per promoure la Pilota Valenciana”.