La jove nadadora Andrea Lucas Calatayud, del Club Natació Godella, s’ha proclamat Campiona Autonòmica Infantil del X Circuit d’Aigües Obertes de la Comunitat Valenciana, de la Federació de Natació de la Comunitat Valenciana (FNCV).

El Circuit està composat per travessies repartides per tota la Comunitat Valenciana, incloent mar, port, embassament i riu. En total, la jove nadadora de Bétera ha participat en 15 proves (pendent la Travessia a l’illa de Benidorm el pròxim 30 de setembre, inclosa en el Open d’Espanya), nadant una mica més de 50 Km en total per convertir-se en la millor en la seua categoria.

Dins de les infantils, ha quedat primera classificada en onze travessies, segona en dues, tercera en una i quarta en una altra. A més, en la Classificació General Femenina ha quedat entre les 3 primeres classificades en onze ocasions:

  • Primera classificada en: Cort de Pallás, Dènia i Port de Castelló.
  • Segona en: Taronja Games (València), Perelló-Les Palmeres i Papa Lluna (Penyíscola).
  • Tercera en: Xilxes, Orpesa, Casell de Peníscola, Antella i Loriguilla.

Per aquests èxits i com a premi a la seua curta però prolífica carrera, Andrea va rebre un reconeixement en la III Gala de l’Esport, celebrada el passat 14 de setembre en el teatre Capitolio de Godella.

Fotografies: Club Natació Godella