L’Alcaldessa de Moncada. Amparo Orts, ha pres possessió del seu càrrec com a nova Diputada Provincial. Orts gestionarà les àrees d’assistència a municipis, promoció econòmica, ocupació i beques. A esta responsabilitat s’uneix les àrees d’Ocupació, Personal, Urbanisme i Promoció Lingüistica que gestiona a Moncada.

El currriculum distribuit per la Diputación diu de Amparo Orts: Nascuda a València en 1980, Amparo Orts és llicenciada en Arquitectura Tècnica, camp en el qual posseeix un ampli currículum formatiu i que li ha portat a treballar en diferents empreses com project manager o en la direcció d’obres. Quant a la vida pública, Amparo Orts inicia la seua segona legislatura com a alcaldessa de Moncada, càrrec al qual va accedir en 2015 després d’una legislatura com a regidora. En el seu municipi gestiona directament les àrees d’Ocupació, Personal, Urbanisme i Promoció Lingüística. En l’anterior legislatura va compaginar la seua dedicació a l’alcaldia amb el lloc d’assessora del Grup Socialista en la Diputació de València.

Per la seua part Jesús Gimeno, actual portaveu de Cs a Moncada, també és nou membre de la Diputació Provincial, en la qual exercirà com Viceportavoz de la formació taronja

Jesús Gimeno té 46 anys i és regidor a Moncada. Llicenciat en Ciència Política i Sociologia per la UNED, és a més Màster en Coaching i Lideratge i en Intel·ligència Emocional per la Universitat de València. En la seua condició de politòleg, ha assessorat el grup Ciutadans en les Corts Valencianes i també ha sigut assessor en l’administració pública, en aquest cas en la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP). En l’actualitat és secretari autonòmic d’Acció Institucional de Ciutadans, a més de diputat provincial.

Fotografies: Diputació Provincial de València