Alfara entrega els Premis Sambori Local 2021 i els del concurs de fotografía «La natura de L´Horta Nord»

Gent de l'Horta > Alfara del Patriarca > Alfara entrega els Premis Sambori Local 2021 i els del concurs de fotografía «La natura de L´Horta Nord»

Alfara del Patriarca ha celebrat l’entrega dels Premis Sambori Local 2021. Els premis tenen com a objectiu promoure i difondre l’ús literari del valencià dins l’àmbit escolar. Marisa Almodóvar, alcaldessa de la població, i Jaume Martínez, regidor d’Educació, han sigut els encarregats de lliurar els guardons, juntament amb mestres dels centres educatius.

L’acte es va celebrar l’aire lliure als jardins de l’ajuntament. Es lliuraren els premis del col·legi Ramón y Cajal. i els guardons del CEIP San Juan de Ribera d’Alfara del Patriarca.

A més dels Premis Sambori Local, també s’ha reconegut als alumnes que han rebut el guardó dels Premis Sambori Comarcal de l’Horta Nord: l’aula de 3 anys del CEIP San Juan de Ribera, pel treball col·lectiu “Veig-veig, un ninot de neu”; i Candela Pintos Sánchez, de 5é de Primària del CEIP San Juan de Ribera, pel conte: “Vicenteta, una gallina de vista curteta”.

També s’ha realitzat el reconeixent de la insígnia Re-trobades i s’han entregat els premis del concurs de fotografia “La natura a l’horta nord”. La guanyadora ha sigut l’alumna: María Gisbert Martínez també ha rebut el guardó comarcal.

Fotografies: Ajuntament d´ Alfara del Patricarca