300 ALUMNES HAN PARTICIPAT EN LA II JORNADA ESPORTIVA DE LES ESCOLES PÚBLIQUES A MASSAMAGRELL

Gent de l'Horta > Deportes > 300 ALUMNES HAN PARTICIPAT EN LA II JORNADA ESPORTIVA DE LES ESCOLES PÚBLIQUES A MASSAMAGRELL

Massamagrell ha celebrat la II Jornada Esportiva de les Escoles Públiques del municipi. Prop de 300 alumnes de cinquè i sisè de Educació Primària pertanyents als tres centres públics de Massamagrell han participat en aquesta jornada, la principal finalitat de la qual és el foment de l’esport sense avivar la competitivitat entre ells.

A més de l’alumnat dels tres col·legis també han participat en aquesta convivència alumnes del cicle formatiu de tècnic d’animació d’activitats físiques i esportives de l’IES Massamagrell, els quals han disfrutat de diverses activitats conjuntes i d’una zona de avituallament amb sucs i granissat.

“Aquest tipus d’activitats serveixen per a fomentar els hàbits saludables i la diversió en la pràctica d’esport així com el treball en equip, la convivència o la cooperació” ha explicat el regidor d’Educació, Pablo Bellver.

El regidor d’Esports, Paco Gómez, ha dit que l’Ajuntament farà “el possible perquè aquestes jornades es continuen celebrant durant els pròxims anys”

Per la seua banda  l´alcalde, Pep Galarza, ha mostrat la seua satisfacció  per “la gran acceptació que van tenir aquestes jornades l’any passat, per tant enguany s’han decidit realitzar de nou”. L´ajuntament aposta “perquè els nostres alumnes es formen en un àmbit esportiu i saludable com a part del nostre treball”.