Prop de mil persones van participar en el Dia de l’Orxata en La Patacona amb la degustació de 150 litres i 1.500 fartons

Gent de l'Horta > Poblaciones de l'Horta > Alboraia > Prop de mil persones van participar en el Dia de l’Orxata en La Patacona amb la degustació de 150 litres i 1.500 fartons

El Dia de l’Orxata de La Patacona, celebrat dissabte passat, 24 de setembre, ha repetit l’èxit sense precedents que va collir la mateixa iniciativa en el nucli urbà tradicional i en Port Saplaya durant les seues corresponents festes el mes de juliol. En aquest cas, prop de mil persones es van acostar a l’espai habilitat per Alboraia Turisme per a acomiadar l’estiu amb aquesta famosa beguda refrescant, producte estrela del municipi.

L’Ajuntament d’Alboraia i el Gremi d’Orxaters Artesans van repartir 150 litres d’orxata i 1.500 fartons Polo. Veïns, veïnes, xiquets i xiquetes i turistes es van acostar a degustar els que són ja el principal producte turístic de la Comunitat Valenciana, que troba el seu epicentre a Alboraia.

El Dia de l’Orxata de La Patacona és un dels esdeveniments de la marca ‘Alboraia Turisme’, integrada en el Pla Estratègic de Turisme i en el Pla Director de Turisme Intel·ligent sobre el qual treballa la regidoria de Turisme.