Pobla de Farnals fa Balanç dels efectes del temporal a les platges I al port esportiu

Gent de l'Horta > Poblaciones de l'Horta > La Pobla de Farnals > Pobla de Farnals fa Balanç dels efectes del temporal a les platges I al port esportiu

L’Ajuntament de la Pobla de Farnals es troba avaluant els efectes del temporal ‘Glòria’ al seu pas per la localitat. Durant els pròxims dies el departament tècnic municipal conclourà un informe amb el qual es demanaran les ajudes econòmiques extraordinàries que previsiblement aprovarà el Consell de Ministres.

La zona més malparada es el port esportiu Pobla Marina, on el fort onatge va provocar important destrosses a l’espigó, inundacions a les infraestructures portuàries, el trencament d’amarres i l’enfonsament d’alguns vaixells atracats.

També s’han produït importants danys al passeig marítim de les platges Nord i Sud, amb el trencament de les infraestructures turístiques. Així mateix, en ambdós emplaçaments l’Ajuntament va haver d’intervindre de manera urgent enmig de la tempesta per a desemboçar d’arena les goles de les sèquies que desemboquen a la mar i que estaven provocant inundacions al carrer de la Mar i Massamagrell.

Fotografies: Ajuntament de la Pobla de Farnals