L’EQUIP DE CROS DEL COL•LEGI EPLA DE GODELLA GUANYA EL CAMPIONAT D’ESPANYA DE CROSS ESCOLAR

Gent de l'Horta > Alfara del Patriarca > L’EQUIP DE CROS DEL COL•LEGI EPLA DE GODELLA GUANYA EL CAMPIONAT D’ESPANYA DE CROSS ESCOLAR

Els corredors de l’EPLA de Godella representaran a Espanya en el Campionat del Món, que es celebrarà del 2 al 7 d’abril en París.

L’equip de l’EPLA que va guanyar el campionat d’Espanya de Cross Escolar ISF (International School Federation), i que representarà a Espanya en el Campionat del Món, del 2 al 7 d’abril en París, ha sigut rebut en l’Ajuntament de Godella pel regidor d’Esports, Fernando Oliveros, i l’alcaldessa de Godella, Eva Sanchis.

En nom de l’EPLA, han acudit Jose Díaz, Director General del Colegio EPLA, Eduardo L. Gómez, coordinador y entrenador del equipo de Atletismo, y Arturo Giménez Profesor de Educación Física del colegio.

Oliveros, ha transmet, en nom de tota la corporació, la felicitació tant a l’entrenador Eduardo L. Gómez com als atletes guanyadors, i els ha desitjat molta sort per a la cita mundial.

L’expedició godellenca que va guanyar el campionat,  que es va a celebrar a Leganés, estava formada pels corredors Arturo Giménez, Pablo Drees, Babil Asturz, Antonio Aparicio, Víctor Llorens i Miguel Rodríguez.