La Corporació Municipal de la Pobla de Farnals ha aprovat el plec de la subhasta de l´aparthotel Ancora de la platja. Després de la publicació en el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE), les empreses interessades disposaran de 15 dies per a presentar les seues ofertes.

El preu d’eixida de la licitació és d’1.549.054’96 euros. Sobre esta quantitat econòmica, les empreses interessades a adquirir la propietat hauran de traslladar una proposta que serà adjudicada al millor postor. Una vegada s’haja concedit la subhasta, la mercantil guanyadora del concurs disposarà d’un any per a presentar el projecte d’execució, que haurà de ser compatible amb la qualificació del sòl com a ús terciari, i tindran un termini de 24 mesos per a executar les obres. La meitat dels ingressos de la subhasta serà per als més de 80 propietaris actuals de l’edificació, i la resta es transferirà a les arques municipals en concepte d’aprofitament urbanístic.

El preu d’eixida de la licitació és d’1.549.054’96 euros i l’empresa adjudicatària disposarà d’un any per a presentar el projecte d’execució

Fotografía: Arxiu Gent de L´Horta