La corporació de la Pobla de Farnals ha aprovat el pressupost per al 2018, que ascendix a 6.400.000 euros. El document reflectix un augment de 6´67% respecte de l’any anterior, degut a la major recaptació prevista, sense incrementar els impostos directes, per la previsió d’una major activitat econòmica en el municipi. Segons informa la web hortanoticias.com

En matèria de sostenibilitat, es desenvoluparà un Pla de Mobilitat Urbana, per al qual s’han reservat 31.500 euros. La quantitat destinada al manteniment de les vies públiques creix considerablement, passant de 15.000 a 24.500 euros, una important part de la qual servirà per a reparar les voreres del nucli de la platja. També s’està treballant en la creació de l’Agrupació Local de Protecció Civil, amb la dotació de material bàsic i mobiliari per a les persones voluntàries.

També s’ha creat una partida de 12.000 euros per al departament de normalització lingüística, la despesa en infància i joventut ha augmentat de 10.000 a 24.200 euros i es mantenen els 60.000 euros per a les ajudes d’emergència de la regidoria de Serveis Socials.

En l’àrea de promoció turística, es preveu substituir les passarel·les de la platja i col·locar papereres de recollida selectiva en tots els punts de l’arena. Se seguiran potenciant les fires d’Estiu i de Nadal.

Una de les principals novetats és la dotació de 45.000 euros per a realitzar inversions participatives, mitjançant la posada en marxa d’un procés que tindrà en compte tots els col·lectius i sectors poblacionals per a executar les propostes que es recullen

“Hem dut endavant uns pressupostos equilibrats, progressistes i respectuosos amb la situació que encara patixen moltes famílies, sense incrementar la pressió fiscal i, alhora, mantenint i en alguns casos augmentant els serveis que el municipi presta”, ha manifestat Enric Palanca, alcalde de la localitat.