Els membres de la Banda de Música de Pontevedra han delectat al veïnat de Rafelbunyol amb una passa carrer des de la Casa de la Música fins a la porta de l’Ajuntament, on han sigut rebuts per l’alcalde, Fran López, i la regidora d’Agermanament, Antonia Romero.

La recepció oficial de la comitiva ha tingut lloc al saló de plenaris de l’Ajuntament, on el regidor i membre de l’Agrupació Musical de Goián, Alexandre Pérez i la Pilar Ramos, la seua presidenta, han signat en el llibre de visites de l’Ajuntament. Després ha sigut el torn de l’intercanvi de regals entre Goián i Rafelbunyol, en mans del president de la Societat Musical de la Primitiva, Jesús Castellar.

Posteriorment, Fran López, Alcalde de Rafelbunyol, va dirigir unes paraules a la delegació de Pontevedra, agraint la seua visita i desitjant que gaudeixen del municipi i totes les activitats programades per a ells i elles. La banda de Goian ha participat en un Festival de Bandes junt a la Banda Simfònica de la Societat Musical «La Primitiva» de Rafelbunyol.

Fotografíes: Ajuntament de Rafelbunyol i Societat Musical «La Primitiva»