L’Agrupació Musical de Goián (Pontevedra) ha visitat recenment la «La Primitiva» de Rafelbunyol dins del seu programa d’intercanvis

Gent de l'Horta > Música > Bandas de música > L’Agrupació Musical de Goián (Pontevedra) ha visitat recenment la «La Primitiva» de Rafelbunyol dins del seu programa d’intercanvis

Els membres de la Banda de Música de Pontevedra han delectat al veïnat de Rafelbunyol amb una passa carrer des de la Casa de la Música fins a la porta de l’Ajuntament, on han sigut rebuts per l’alcalde, Fran López, i la regidora d’Agermanament, Antonia Romero.

La recepció oficial de la comitiva ha tingut lloc al saló de plenaris de l’Ajuntament, on el regidor i membre de l’Agrupació Musical de Goián, Alexandre Pérez i la Pilar Ramos, la seua presidenta, han signat en el llibre de visites de l’Ajuntament. Després ha sigut el torn de l’intercanvi de regals entre Goián i Rafelbunyol, en mans del president de la Societat Musical de la Primitiva, Jesús Castellar.

Posteriorment, Fran López, Alcalde de Rafelbunyol, va dirigir unes paraules a la delegació de Pontevedra, agraint la seua visita i desitjant que gaudeixen del municipi i totes les activitats programades per a ells i elles. La banda de Goian ha participat en un Festival de Bandes junt a la Banda Simfònica de la Societat Musical «La Primitiva» de Rafelbunyol.

Fotografíes: Ajuntament de Rafelbunyol i Societat Musical «La Primitiva»