La proposta de Compromís per millorar la situació dels venedors del mercat ambulant és rebutjada per l’equip de govern

Gent de l'Horta > Ayuntamientos > La proposta de Compromís per millorar la situació dels venedors del mercat ambulant és rebutjada per l’equip de govern

El Ple de l’Ajuntament de Montcada ha rebutjat la proposta de Compromís per ampliar l’espai del mercat i aprovar una exempció de la taxa d’esta activitat amb els vots en contra del PSOE i l’abstenció de PP, C’s i Vox.

El regidor de Compromís Montcada, Pep Esplà, ha declarat que: “Incomprensiblement, esta proposta ha sigut rebutjada quan l’única intenció era buscar una solució que ajude a superar les dificultats que estan afectant a este col.lectiu. Montcada ha perdut una bona oportunitat per demostrar que està amb els venedors de mercat i sembla que l’objectiu del PSOE és rebutjar qualsevol iniciativa que vinga de Compromís, com ja ha passat en nombroses ocasions”.

 La proposta perseguia que s’ampliara l’espai on es realitza el mercat (al Parc de la Mediterrània) per aconseguir, complint sempre les mesures sanitàries, que tots els venedors pogueren muntar la seua paraeta els dilluns. Actualment, només poden assistir el 50% dels venedors habituals. A més, també es demanava que s’estudiara l’exempció del pagament de les taxes i es compensaren les ja abonades en 2020.

 “Ha quedat clar que no els preocupa este sector. No val només anar i fer-se la foto, sino que s’ha de ser coherent amb el que s’expressa i amb el que uno vota. Compromís és conscient de la precària situació d’estos treballadors, que han vist com l’alcaldessa un dia tanca el mercat i tres dies després el torna a obrir sense que les condicions sanitàries hagen canviat”, ha explicat Esplà.

“Li demanem que deixe l’estratègia de votar en contra de totes les nostres iniciatives i que pense en el bé del poble, no en estratègies polítiques per a fer mal al partit que més propostes aporta i que els deixa en evidència davant la seua falta de gestió, i que es pose a gestionar bé i a fer política de la bona en benefici dels veïns i de la ciutat de Montcada. És la seua obligació”, ha insistit.