La Policial Local d´Almàssera ha denunciat a 67 veïns I veïnes des de que es va decretar l´estat d´alarma

Gent de l'Horta > Poblaciones de l'Horta > Almassera > La Policial Local d´Almàssera ha denunciat a 67 veïns I veïnes des de que es va decretar l´estat d´alarma

La Policia Local d’Almàssera ha confeccionat un informe intern en el qual es registren 67 denúncies a veïns i veïnes d’Almàssera des del decret d´inici de l’estat d’alarma el passat 14 de març.

Les denúncies s’han imposat durant les setmanes de confinament com en els dies de fase 0 i 1 i es corresponen amb les limitacions i prohibicions de cada període. Les més freqüents han sigut desplaçar-se a les localitats limítrofes, no complir amb l’horari establit a l’hora de passejar i fer esport, ajuntar-se en un habitatge o lloc tancat més de 10 persones, no portar la màscareta posada i fer festes.

Des de l’inici de l’estat d’alarma la Policia Local d’Almàssera ha comptabilitzat quasi 700 identificacions realitzades, sent la majoria d’elles de veïns i veïnes que s’adequaven a les restriccions de mobilitat.

D’altra banda, la centraleta de la Policia Local continua rebent diàriament incomptables trucades telefòniques dels veïns i veïnes d’Almàssera que requereixen informació sobre qüestions de mobilitat, horaris, obligatorietat de l’ús de màscareta… que són resoltes i gestionades pels agents locals

Fotografía: Policía Local Almàssera