La Mancomunitat del Carraixet inicia la campanya FEM PROFIT per a la recollida selectiva de residus orgànics

Gent de l'Horta > Poblaciones de l'Horta > Bonrepós i Mirambell > La Mancomunitat del Carraixet inicia la campanya FEM PROFIT per a la recollida selectiva de residus orgànics

La Mancomunitat del Carraixet ha presentat en Vinalesa la campanya FEM PROFIT per a informar i conscienciar a la ciutadania sobre la implantació del nou contenidor marró per a la recollida selectiva de residus orgànics.

La campanya està formada per diverses accions informatives i participatives en les quals es pretén involucrar a tota la població de la Mancomunitat del Carraixet, integrada pels municipis d’Alfara del Patriarca, Foios, Vinalesa i Bonrepòs i Mirambell, sobre la correcta gestió dels residus de matèria orgànica i la seua importància en la protecció mediambiental.

Víctor Martínez, regidor de Medi Ambient de Vinalesa, i Josep Rafael Marí i Mollà, vicepresident de la Mancomunitat del Carraixet. han recalcat la idea que l»a col·laboració de les veïnes i veïns de les poblacions que conformen l’entitat, a l’hora de separar la matèria orgànica, contribuirà a tindre un espai natural més net».