La Generalitat Valenciana s’encarrega d’executar les obres, mentre que l’Ajuntament del municipi ha efectuat les expropiacions de terreny

La Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha publicat el plec amb les bases de licitació per a la construcció del carril ciclopeatonal que connectarà el nucli urbà i el barri de la Platja de la Pobla de Farnals. El valor estimat del contracte s’ha establert en 2.212.806’77 euros i les obres seran finançades per la institució autonòmica. Les empreses interessades podran presentar les seues ofertes fins al 31 de gener i, una vegada seleccionada la mercantil, el termini d’execució dels treballs serà de 12 mesos.

L’Ajuntament es va encarregar d’expropiar els terrenys necessaris per a la creació del vial i, recentment, una empresa contractada pel consistori va delimitar les parcel·les per on discorrerà el carril-bici. El sòl s’ha cedit a la Generalitat Valenciana, entitat responsable de realitzar les obres.

Estem molt satisfets pel compromís adquirit per la Generalitat Valenciana en esta matèria, ja que tant la Conselleria com nosaltres hem complit a temps amb les nostres responsabilitats en el projecte”, ha declarat Enric Palanca, alcalde de la Pobla de Farnals. “Gràcies a esta col·laboració, prompte començarà la construcció d’una infraestructura reclamada per la ciutadania durant molts anys i indispensable per a vertebrar el nostre municipi i avançar cap a models de mobilitat més sostenibles”, ha afegit l’edil.

Fotografïa: Google Maps