La Diputació inicia la reparació dels danys ocasionats per la gota freda a Ontinyent, Moixent i Fontanars dels Alforins

Gent de l'Horta > Hemeroteca > La Diputació inicia la reparació dels danys ocasionats per la gota freda a Ontinyent, Moixent i Fontanars dels Alforins

Dies després de l’episodi de fortes pluges que va afectar a tota la província, especialment a les comarques de la Vall d’Albaida i la Costera, desenes d’efectius de la Diputació continuen treballant en els municipis afectats, principalment Ontinyent, Moixent i Fontanars, per a retornar com més prompte millor la normalitat als seus carrers i entorns naturals. Brigadistes de Divalterra, bombers i operaris de Carreteres no han deixat de retirar arbres caiguts, fang i sediments provocats per la DANA.

El diputat de Carreteres, Rafa García, ha recorregut el triangle Moixent-Ontinyent-Fontanars, acompanyat pels responsables de l’àrea, els alcaldes de Moixent, Guillermo Jorques, i Fontanars, Julio Biosca, i la alcaldessa d’Anna i diputada provincial Pilar Sarrión. Les vies més danyades es concentren en la demarcació d’Alcúdia de Crespins, en la CV-651, la CV-652 i la CV-654, totes elles de titularitat provincial.

Fotografies: Diputació de València