La Conselleria anuncia la licitació de la supressió del pas a nivell entre Foios i Meliana en l’antiga carretera de Barcelona (CV-300)

Gent de l'Horta > Poblaciones de l'Horta > Foios > La Conselleria anuncia la licitació de la supressió del pas a nivell entre Foios i Meliana en l’antiga carretera de Barcelona (CV-300)

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha anunciat hui la supressió del pas a nivell per part de FGV en l´antiga carretera de Barcelona entre Foios i Meliana, que «es licitarà al llarg d’enguany i comportarà un gran benefici als veïns i les veïnes, així com a totes les persones usuàries de Metrovalencia tant de Meliana com de Foios en comportar una major seguretat i una major regularitat en el servei».

Nova rotonda d’accés des de la CV-300 a Foios i Meliana

Juntament amb els alcaldes de Meliana, Josep Riera, i de Foios, Sergi Ruiz, el conseller ha visitat l’actuació que ha executat la Conselleria i que millora la intersecció de la CV-300 amb el camí de la Creu en direcció a Foios. Per al titular d’Obres Públiques, «suposa un increment de la seguretat viària i més facilitats per als usuaris dels vials implicats».

La nova rotonda disposa d’enllumenat i s’ha executat la reposició de tots els serveis afectats. Les mesures correctores aplicades han consistit en l’enjardinament de les obres, i engloben la zona de parada d’autobús amb zones de descans i plantació d’arbres, i s’ha realitzat la integració paisatgística de les actuacions amb l’entorn d’horta i el nucli urbà de Meliana.

Fotografies: Conselleria de Politica Territorial