L’Ajuntament de Rocafort impulsa la segona edició de ‘Rocafort en verd’, un programa d’activitats de conscienciació sobre el medi ambient, la sostenibilitat i la naturalesa. Per segon any consecutiu, la iniciativa promou una relació amable i uns hàbits respectuosos de la ciutadania amb l’entorn natural a través de trobades, tallers i activitats formatives i cíviques.

D’aquesta forma, la regidoria de Medi ambient, «juntament amb altres agents socials, centres escolars i associacions i organitzacions de Rocafort i València, vol conscienciar i implicar a les famílies en la protecció del medi ambient i sensibilitzar sobre l’ús responsable de l’espai natural «ha apuntat el regidor de Medi Ambient, Eduard Comeig, qui ha afegit que Rocafort en verd és un símbol de trobada ciutadana, de conscienciació per transformar entre tots un futur compartit i sostenible. Millorem respecte l’any passat amb un programa més variat i extens que augmenta les col·laboracions.

El pròxim cap de setmana el programa d’activitats celebra el Dia de la Bicileta a càrrec del Club Ciclista de Rocafort. Un recorregut per Rocafort amb eixida a les 10 del matí des de la Plaça d’Espanya. Al finalitzar es realitzarà un Taller Infantil de Medi Ambient de 12 a 13 hores, obert a tots els xiquets que vullguen participar.