El Grup Guies Atzavara ha celebrat una exposició de la seua historia en La Cultural Montcada

Gent de l'Horta > Asociaciones > El Grup Guies Atzavara ha celebrat una exposició de la seua historia en La Cultural Montcada

L´exposició ha reunit a moltes personas que al llarg dels anys han fet possible que el grup tirara en davant. Guies Atzavara celebre el seu 50 aniversari com a grup juvenil al poble de Montcada en 2014. La Cultural Montcada ha acollit aquesta exposició on s’han donat cita moltes de les persones presents en la història d’aquest mig segle d’existència de l’associació.

Els organitzadors d, aquesta exposició han explicat que “va nàixer amb dos objectius: fer un homenatge al grup Atzavara, i a tota la seua història, i aconseguir recaptar diners per a dues causes escollides pels xiquets i xiquetes de la branca, una protectora d’animals i una casa de la dona”.

Però, s’han superat les expectatives. “La quantitat de gent que ha visitat l’exposició ha sigut sorprenent… Moltes antigues membres del grup s’han retrobat entre aquestes parets plenes de fotosi s’han emocionat recordant el seu pas per guies. Han sorgit moltes converses sobre com era el grup als seus inicis i com és ara, ficant en contacte a persones de generacions molt diferents però, amb una cosa en comú, l’esperit guia”.

Fotografíes: Guies Atzavara