Gent de l'Horta > Música > Bandas de música > El festival de música Horta Sonora posa en marxa la segona edició

Ja estan disponibles les bases per a la II Beca del festival de confluències i creació musical Horta Sonora 2019; creat pel col·lectiu cultural Nitrat de Xile amb la col·laboració de la Mancomunitat del Carraixet i els ajuntaments d’Alfara del Patriarca, Foios, Bonrepòs i Mirambell i Vinalesa.

El festival Horta Sonora naix amb l’objectiu d’impulsar la creativitat artística, la cultura musical, la tradició i el paisatge de l’horta. A través d’aquest programa es destinen dues beques a la subvenció de dues propostes musicals contemporànies, que continguen un tema: L’Horta. Les compositores i compositors han de plantejar una peça musical que posteriorment serà interpretada per alguna de les agrupacions musicals dels pobles col·laboradors, en paratges importants com per exemple, el Motor del Tercet a Foios o el Molí de l’Aigua d’Alfara del Patriarca.. Els concerts es faran els dies 11 i 18 de maig d’enguany i els projectes es poden presentar fins al pròxim 25 de gener. Les bases del programa es troben en la següent adreça:

https://issuu.com/nitratodechile/docs/bases_horta_sonora_2018-2019?fbclid=IwAR3aY9h8dbbHwa8VrWMjY_lc_Kmt8KF5Q-7NXM-MbBoT120rPGswiZgFm6c

Fotografíes: Mancomunitat del Carraixet