Compromís tria a Álvaro Gonzalvo candidat a l´Alcaldia de Montcada

Gent de l'Horta > Ayuntamientos > Compromís tria a Álvaro Gonzalvo candidat a l´Alcaldia de Montcada

L’Assemblea Local de Compromís Montcada ha escollit per unanimitat a Álvaro Gonzalvo com al seu candidat a l’Alcaldia de Montcada. El candidat ha deixat clar que ix a guanyar les pròximes eleccions municipals “per tal de liderar un govern que pose fi a la paràlisi i falta de gestió en què es troba actualment el consistori”.

“Han sigut més de tres anys realitzat una oposició ferma però útil a l’actual govern d’Amparo Orts, escoltant a tots els veïns i veïnes, defensant i alçant la veu per les seues preocupacions i necessitats i recorrent-me tots els barris de la ciutat. Després d’estos aprenentatges, estic preparat per a liderar el projecte de la meua vida, governar el meu poble que tant estime”, ha explicat el candidat.

Gonzalvo és graduat en Economia per la Universitat de València i realitza un Màster en Dret de l’Empresa i Assessoria Fiscal. Actualment és regidor i portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Montcada, forma part de la Coordinadora Nacional de Joves PV – Compromís, les joventuts de la formació valencianista, i representa a l’Horta Nord al Consell Nacional de Més – Compromís.