Compromís Montcada denuncia que l´Ajuntament gasta 9.000€ en un festeig taurí sense públic

Gent de l'Horta > Ayuntamientos > Compromís Montcada denuncia que l´Ajuntament gasta 9.000€ en un festeig taurí sense públic

El Grup Municipal de Compromís Montcada ha denunciat que l´Ajuntament haja gastat més de 9000 € en un festeig taurí sense públic en plena pandemia. El portavoz municipal de la formació taronja, Alvaro Gonzalvo, ha explicat que “el 3 de setembre es va organitzar en la plaça de bous portàtil de Montcada un espectacle taurí sense públic, a pesar que les festes de l’any 2020 en aquesta localitat estaven suspeses. l’Ajuntament va pagar 9.075€ per al subministrament d’arena i estructures necessàries per a aquest espectacle”.

Que l’equip de govern subvencione amb els diners de tots els ciutadans un acte taurí a porta tancada, sense públic, que només van poder gaudir uns pocs, ens sembla indignant. A això se li suma que ens trobem en una pandèmia on tots hem d’apel·lar a la responsabilitat, incloses les administracions públiques, i no anunciar que les festes patronals estan cancel·lades però després continuar organitzar festejos”, ha afirmat el portaveu valencianista.

Compromís Montcada creu que “este esdeveniment, encara que va ser retransmés online, no va ser promocionat per part de l’Ajuntament i molts ciutadans se’n van assabentar després”.

Nosaltres preguntàvem insistentment a l’alcaldessa i al regidor de Festes en què es destinarien els diners de la partida de Festes, ja que pensem, que una vegada cancel·lades, era important aprofitar aquest pressupost per a solucionar els problemes urgents que té el nostre municipi. Ara ja tenim la resposta, pagar festejos VIP per acontentar uns pocs, com si Montcada fóra el seu “cortijo”, i fer-ho d’amagat sense donar compte de res”, ha sentenciat Álvaro Gonzalvo.