Compromís Montcada denúncia la compra de mascaretes a 30 € la unitat per part de l’Ajuntament

Gent de l'Horta > Ayuntamientos > Compromís Montcada denúncia la compra de mascaretes a 30 € la unitat per part de l’Ajuntament

Compromís Montcada ha tingut accés al contracte pel qual “l’Ajuntament i el regidor socialista Martín Pérez acorden la compra de 100 mascaretes transparents per un preu (IVA inclòs) de 3.012,90€. Aquesta quantia dona lloc a un preu per unitat de mascareta de més de 30€, molt superior al seu cost de mercat normal”, denúncia la formació taronja.

Aquest contracte menor s’adjudica a dit, sense concurs públic, a una empresa determinada. El preu que s’acorda multiplica per quatre i per cinc el valor normal d’aquest tipus de mascaretes. Entenem que és imprescindible que es dote als treballadors d’aqueste sproteccions, però el que no és normal és que la compra es faça a uns preus tan elevats. És increïble la irresponsabilitat del regidor que aprova esta compra”, ha explicat el portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Montcada, Álvaro Gonzalvo.

A més d’aquest contracte, destaca Gonzalvo, “durant el mes de desembre l’Ajuntament de Moncada ha encarregat la realització de vídeos promocionals per 14.616€, la compra de llepolies i pilotes per 10.000€, una estructura de fusta per a la celebració d’actes per 9.680€, el lloguer de tres carrosses decorades per 5.082€ o targetes de nadal amb la foto de l’alcaldessa per 3.630€”.

En els moments que corren és encara més important que la gestió dels diners públics, dels diners de tots els ciutadans, siga responsable i prudent. Estos diners que l’equip de govern ha malgastat,de manera escandalosa i superflua, i que sumen prop de 50.000€, haurien d’haver-se destinat a sectors prioritaris ja que amb eixes quantitats es podría haver creat una línea d’ajudes als autònoms de la nostra ciutat, als comerços que han tancat, a les persones que s’han quedat sense treball o a aquelles persones que pitjor ho están passant, que són els qui realment necessiten la nostra ajuda”, ha sentenciat el portaveu del grup municipal de Compromís.