Compromís Montcada denúncia davant els jutjats vessaments irregulars en el Barranc del Palmaret

Gent de l'Horta > Ayuntamientos > Compromís Montcada denúncia davant els jutjats vessaments irregulars en el Barranc del Palmaret

Compromís per Montcada ha presentat una denúncia davant el Jutjat d’Instrucció Número 4 de Montcada per possibles vessaments irregulars al llit del Barranc del Palmaret, demanant que es comproven estos fets i s’actue de manera immediata.” Els fets podrien ser constitutius d´un delicte mediambiental.

El partit ha explicat que “en els primers dies del mes d’abril, pel marge del barranc a l’altura del pont que connecta el C/Concejal Moreno Calleja, es va comprovar que dues canonades de desaigües de gran tamany no paraven de vessar aigua plena de brutícia, i de mocadors i tovalloles d’ús sanitari, al llit del barranc”.

Per això, la formació valencianist s’ha decidit ficar esta situació en coneixement de l’autoritat judicial per si poguera ser considerat un delicte mediambiental. “Hem de cuidar els nostres entorns que tenen un gran valor ecològic i que són fonamentals per a mantindre la biodiversitat i mitigar el canvi climàtic“, ha explicat la formació en un comunicat.