Compromís demana a l’alcaldessa que torne a obrir el mercat ambulant de Montcada dels dilluns

Gent de l'Horta > Ayuntamientos > Compromís demana a l’alcaldessa que torne a obrir el mercat ambulant de Montcada dels dilluns

El Grup Municipal Compromís a l’Ajuntament de Montcada ha registrat una petició de reconsideració de la mesura que ha pres l’alcaldessa, Amparo Orts, de tancar el mercat ambulant dels dilluns. “Esta decisió totalment desproporcionada no ha estat justificada en criteris tècnics ni sanitaris. És la pròpia conselleria la que no recomana el tancament d’estos mercats ja que són a l’aire lliure i totalment segurs”, ha explicat el portaveu de Compromís, Álvaro Gonzalvo.

Esta decisió es pren després de la cancel·lació del concert multitudinari de Gisela que es pretenia celebrar el 2 de gener a la localitat. “Esta mesura equipara la cancel·lació d’un event festiu multitudinari on és pràcticament impossible controlar a la gent amb una activitat econòmica essencial com és la tradicional venta ambulant dels dilluns al nostre poble on, amb les mesures apropiades, el risc de nous contagis es mínim” ha apuntat Gonzalvo.

Per això, la formació taronja demana que l’alcaldessa “reconsidere la seua decisió i permitisca la celebració del mercat en les mesures sanitàries vigents, així com que es convoque una reunió amb els grups polítics i representants del mercat ambulant perquè explique les mesures preses en esta materia.

El portaveu de Compromís espera que” l’alcaldessa rectifique pel bé de tots els treballadors i totes les famílies que viuen del mercat dels dilluns i que s’han sentit totalment abandonats per part de l’equip de govern”. Aquesta mesura a més suposa “l’estocada final i una pèrdua d’ingressos important per als treballadors del mercat”

Fotografías: Gent de L´Horta (Protesta de los comerciantes hoy en Moncada)