Borbotó va celebrar ahir diumenge un dinar per al majors del poble

Gent de l'Horta > Pedanies del Nord València > Borbotó > Borbotó va celebrar ahir diumenge un dinar per al majors del poble

Ahir diumenge l’Alcaldia de Borbotó, amb la col·laboració del Club de Jubilats va organitzar un dinar per als majors del poble. La celebració va comptar amb l’assistència de Pilar Bernabé, assessora de la primera Tinent d’Alcalde Sandra Gómez. Ha sigut l’encarregada d’entregar les plaques commemoratives a les persones majors del poble Carmen Biot i Vicent Broseta, també al policia de 2º ocupació ,Pedro Coxias, a l’expresident del Club de Jubilats, Joaquín Rodríguez, i al retor Luís Sánchez.

Es va fer l’entrega tambe dels trofeus del torneig de pàdel als finalistes Pepe Lledó i Sergio Navarro i també als semifinalistes Miguel Agustín i Vicente Balaguer. Els guanyadors del torneig de truc van ser Julián Cortijo y José Ramón, els quals també van rebre el seu trofeu.

L´alcaldía de Borboto ha dedicat un especial agraïment «a la colla de jóvens que un any més es van oferir per atendre els majors i resta de convidats»

Fotografies: Alcaldía de Borbotó