Ana Celma i Laia Fernández en representació de la Falla El Trò; Ana Llisto i Lucía Orón FF.MM de la Falla La Raval; Laura Casaña i Sara Gimeno màximes representants de la Falla Les Casetes; Carmen Moreno i Joanna Herrera de la Falla Plaça Inmaculada; Ángela Sánchez i Aitana Guillén FF:MM de la Falla Rei en Jaume; Núria Gómez i Lucía Sánchez en representació de la Falla Mas de Grell i Jessica Orero i Elena Esteve FF:MM de la Falla L’Amistat han assistit hui a la tradicional recepció fallera, que com cada any, oferix la Diputació de València.

En l´acte han estat acompanyades per l´Alcalde, Pep Galarza i el regidor de Festes, Paco Gómez. Han sigut rebudes pel president de la Diputació, Jorge Rodríguez, la Vicepresidenta, María Josep Amigó i les Falleres Majors de València, Rocío Gil i Daniela Gómez, que els han obsequiat amb el banderí morat baix el lema “Som Igualtat”.