Comencem la celebració de les Falles 2018. Tots els pobles de L´Horta disfrutaran de les seues comissions falleres, monuments, pasacarrers, cavalcades, mascletas, ofrenes i una infinitat d’actes fallers.La visita a València és obligada. Ningú pot perdre’s les Falles d’Especial, l’olor de pólvora en la Plaça de l’Ajuntament, els espectacles pirotècnics en el llit del Túria i l’Ofrena a la Mare de Déu dels Desemparats. Ací et deixem el programa d’actes oficial de JUNTA CENTRAL FALLERA de València perquè no et perdes cap acte i te’ls pugues descàrregar en el teu mòbil. Bones Falles.

Descarrega’t el PDF amb el programa d’actes organitzat per la Junta Central Fallera de València

PROGRAMA DE ACTOS JUNTA CENTRAL FALLERA

Descarrega’t el Llistat de Pitotecnicas que disparen mascleta i castells de focs en les Falles 2018

MASCLETAS