Els cors  de L´Agrupació Musical Alfara del Patriarca i del Centre Artístic Musical de Moncada participen en esta trobada

L’Escola de Música de la Banda Primitiva de Llíria organitza la II Trobada de Cors de la societat. Després de l’èxit de la primera edició, celebrada el curs passat, l’Escola de Música ha decidit impulsar de nou esta iniciativa, tant beneficiosa per als alumnes de la societat.

En esta segona edició, participen quatre agrupacions formades per xiquets i xiquetes d’entre 8 i 12 anys. Els cors participants són: Agrupació Musical Alfara del Patriarca, Centre Artístic Musical de Bétera, Centre Artístic Musical de Moncada i l’Escola de Música Banda Primitiva de Llíria. Per a tancar este encontre, els quatre cors interpretaran – conjuntament – la cançó popular valenciana Trompa i fil.

La II Trobada de Cors tindrà lloc el pròxim divendres 23 de febrer, a les 19.30 hores en el Teatre-Sala de Concerts de la Banda Primitiva de Llíria. L’entrada es gratuïta per a tots els assistents.